Mocktail,  Valentijsdag

Virgin Strawberry Mojito

Duik in een wereld van verfrissing en zoete verrukking met de Virgin Strawberry Mojito – een non-alcoholische twist op de klassieke mojito die je smaakpapillen zal betoveren en je zintuigen zal doen ontwaken. Of je nu op zoek bent naar een verkwikkende dorstlesser op een zonnige dag of een sprankelend alternatief voor een feestelijke gelegenheid, deze mocktail heeft alles in huis om je gehemelte te verleiden.

Virgin Strawberry Mojito

Ingrediënten:

  • 60 ml bruiswater
  • 30 ml vers limoensap
  • 15 ml agavesiroop (of suikersiroop)
  • 4-6 verse aardbeien
  • Enkele muntblaadjes
  • Schijfje limoen en/of aardbei (voor garnering)
  • Ijsblokjes

Benodigdheden:

Instructies:

Stamp de muntblaadjes lichtjes aan in een glas. Deze eerste stap laat de frisse muntsmaak vrijkomen, waardoor je meteen wordt ondergedompeld in de essentie van de mojito. Voeg de verse aardbeien toe en plet ze lichtjes met een muddler. Voeg de rijpe aardbeien toe, die niet alleen een zoete smaak brengen, maar ook een vleugje kleur en elegantie. Plet ze voorzichtig met een muddler om de sappen vrij te geven, zodat elke slok doordrenkt is met de heerlijke smaak van verse aardbeien. Voeg limoensap, agavesiroop en ijsblokjes toe. Het toevoegen van limoensap voegt een verfrissende zuurgraad toe, terwijl de agavesiroop de perfecte hoeveelheid zoetheid brengt. Voeg wat ijsblokjes toe. Roer goed. Roer de ingrediënten goed door elkaar. Laat de smaken samensmelten en creëer een harmonie van zoet, zuur en muntfrisheid.

Geef je Virgin Strawberry Mojito een bruisend karakter door het glas aan te vullen met sprankelend bruiswater. Dit voegt een speels tintje toe aan de mocktail en maakt het een feest voor je smaakpapillen.

Garneer met een schijfje limoen en/of aardbei. Voeg de finishing touch toe door het geheel te garneren met een schijfje limoen en/of een sappige aardbei. Het oog wil ook wat, en deze mocktail ziet er net zo goed uit als hij smaakt.

De Virgin Strawberry Mojito is niet zomaar een drankje; het is een ervaring. Dus hef je glas, laat de muziek van de munt en aardbeien je zintuigen betoveren, en proost op het goede leven zonder alcohol.🍹