Mocktail

Spring Sparkler Mocktail

Ben je op zoek naar een verfrissend drankje dat perfect past bij de opbloeiende lentebloemen en de warmere dagen die eraan komen? Zoek niet verder! De Spring Sparkler Mocktail is precies wat je nodig hebt om het nieuwe seizoen te vieren. Deze sprankelende mocktail combineert de frisheid van bruisend mineraalwater met de pittige smaak van citroensap en de subtiele zoetheid van vlierbloesemsiroop, allemaal gegarneerd met een verfrissend takje verse tijm.

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 120 ml bruisend mineraalwater
  • 60 ml citroensap
  • 30 ml vlierbloesemsiroop
  • Takje verse tijm voor garnering

Bereidingswijze:

De bereiding van deze mocktail is net zo eenvoudig als het drinken ervan! Begin met het vullen van een glas met ijsblokjes. Giet vervolgens het bruisende mineraalwater in het glas, gevolgd door het verse citroensap en de vlierbloesemsiroop. Geef alles voorzichtig een roer, zodat de smaken zich vermengen en het bruisende karakter behouden blijft. Als laatste stap garneer je de mocktail met een takje verse tijm voor die extra verfijnde touch.

Het resultaat? Een verfrissende mocktail die je smaakpapillen zal doen dansen en je zal doen verlangen naar meer. Of je nu op zoek bent naar een verkwikkend drankje voor een lentebrunch of een relaxte avond op het terras, de Spring Sparkler Mocktail is de perfecte keuze om het seizoen te vieren.

Dus hef je glas, geniet van de sprankelende smaken en laat je meenemen door de vreugde van de lente met deze heerlijke mocktail. Proost op het goede leven en op de vele mooie dagen die nog komen gaan! 🌸🍹