Cocktail,  Valentijsdag

Raspberry Champagne Cocktail

Valentijnsdag nadert snel en wat is een betere manier om de liefde te vieren dan met een sprankelende cocktail? De Raspberry Champagne Cocktail is de perfecte drank om de romantiek te laten bloeien en te toosten op de liefde. Met zijn verfrissende bubbels en fruitige accenten zal deze cocktail zeker de harten van jou en je geliefde veroveren.

Raspberry Champagne Cocktail

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Begin met het vullen van een elegant champagneglas met de sprankelende champagne. Het geluid van de bubbels die omhoog borrelen is als muziek voor de ziel en belooft een feestelijke sfeer. Voeg voorzichtig de heerlijke frambozensmaak toe aan de champagne door de frambozenpuree en frambozenlikeur langzaam in het glas te laten glijden. Deze toevoegingen brengen een zoete en fruitige dimensie naar de cocktail, perfect voor de gelegenheid. Roer de cocktail voorzichtig om alle smaken te mengen en de perfecte balans te creëren tussen zoet en bruisend.

Maak de Raspberry Champagne Cocktail af door het te garneren met verse frambozen. Deze kleine juweeltjes van de natuur voegen niet alleen een prachtige esthetiek toe aan de cocktail, maar bieden ook een heerlijke verrassing bij elke slok.

Terwijl je de Raspberry Champagne Cocktail serveert aan je geliefde, proost op de liefde die jullie delen en de mooie herinneringen die nog komen gaan. 🥂🌹

Champagne
Klik op de foto’s om te bestellen
Frambozenlikeur