Cocktail

Purple Dragon Martini

Ben je op zoek naar een cocktail die niet alleen verrukkelijk smaakt, maar er ook spectaculair uitziet? Dan is de Purple Dragon Martini precies wat je zoekt. Met zijn levendige paarse kleur en verfrissende smaak, is deze cocktail perfect om indruk te maken op je gasten tijdens een feest of een speciale gelegenheid.

Purple-Dragon-Martini

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediënten toe aan een blender of keukenmachine. Mix de ingrediënten gedurende 20 tot 30 seconden op hoge snelheid, totdat het mengsel glad en goed gemengd is.

Neem je martiniglas en bevochtig de rand lichtjes met een stukje limoen of citroen. Dip de rand van het glas in een bordje met zout, zodat er een dun laagje zout aan de rand blijft plakken. Giet het gemixte drankje voorzichtig in het martiniglas.

Je levendige Purple Dragon Martini is nu klaar om van te genieten! Proost! 🥂

Deze cocktail is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Het gebruik van druiven-cranberrysap geeft de cocktail een diepere paarse tint, terwijl de blauwe Curacao-likeur en sweet and sour mix zorgen voor een perfecte balans tussen zoet en zuur. De 7-Up voegt een sprankelende toets toe, waardoor elke slok verfrissend en opwindend is. De purple dragon martini is de perfecte cocktail voor feestjes of speciale gelegenheden, en de combinatie van smaken zal zeker indruk maken op je gasten.

Wodka
blue-curacao
Klik op de foto’s om te bestellen
sweet and sour mix