Mocktail

Piña Colada Mocktail

Een Piña Colada Mocktail is een heerlijke alcoholvrije traktatie die perfect is voor zomerse feestjes, poolparties of BBQ-maaltijden. Met zijn verfrissende smaak van ananas en romige kokosmelk is dit recept een hit voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle mocktail. Hier is een eenvoudig recept om deze heerlijke drank te maken, samen met de benodigde ingrediënten en gereedschappen.

Pina-Colada

Voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 190 ml ongezoete ananasstukjes (diepvries)
  • 130 ml ongezoet ananassap
  • 130 ml ongezoete kokosmelk
  • IJs
  • Bruine suiker naar smaak
  • Verse ananasschijfjes of maraschino-kersen om te versieren

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Voor het maken van een Piña Colada Mocktail begin je met de ongezoete ananasstukjes en het ijs in een blender te doen. Vervolgens giet je het ananassap en de kokosmelk erbij. Nadat je de blender hebt afgesloten, mix je de ingrediënten tot een gladde massa. Proef je mengsel en kies dan of je nog wat bruine suiker wil toevoegen om extra zoetheid te krijgen.

Giet de romige, tropische mocktail in hurricane glazen voor een stijlvolle presentatie. Voor een kleurrijke en feestelijke touch garneer je de drankjes met verse ananasschijfjes of maraschino-kersen. Tot slot steek je rietjes in de glazen en, voeg je optioneel een cocktailparaplu toe.

Serveer de Piña Colada Mocktail direct en geniet van deze heerlijke, verfrissende drank die perfect is voor een zomerse dag bij het zwembad of een ontspannen barbecue met vrienden of elke andere gelegenheid die vraagt om een smaakvolle, alcoholvrije traktatie.

Hurricane
Hurricane glas