Cocktail,  Kerst

Peppermint Martini

Pepermuntlikeur, is een populair ingrediënt in feestelijke drankjes, vooral tijdens de wintermaanden en vakantieseizoenen. De combinatie van pepermuntsmaak met de basis van een martini (wodka en soms vanille-likeur) leidt tot de verfrissende en feestelijke smaak van de Peppermint Martini.

Peppermint Martini

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Begin met het klaarmaken van je glaswerk. Leg een martini glas in de vriezer om het goed te koelen terwijl je de cocktail bereidt. Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Giet vervolgens de pepermuntlikeur, wodka, vanille-likeur en room in de shaker. Sluit de shaker goed af en schud krachtig gedurende ongeveer 15 seconden. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten goed gemengd worden en de drank goed gekoeld wordt. Haal het martini glas uit de vriezer. Als je een feestelijke touch wilt toevoegen, bevochtig dan de rand van het glas en dip het in crushed candy canes voor een leuke en smaakvolle garnering. Giet de cocktail in het gekoelde martini glas.

Serveer de Peppermint Martini direct en geniet van de heerlijke smaken.

Of je nu een intiem feestje viert met vrienden of familie, of gewoon een gezellige avond thuis doorbrengt, deze Peppermint Martini zal zeker een hit zijn. Proost op de feestdagen en geniet van elke verfrissende slok van deze heerlijke cocktail!

Wodka
Klik op de foto’s om te bestellen