Cocktail,  Valentijsdag

Love Potion Nr.9

Love Potion Nr.9 is een populaire benaming voor een denkbeeldige liefdesdrank die vaak wordt genoemd in literatuur, films, muziek en popcultuur. De oorsprong van deze term kan echter worden teruggevoerd op een lied en later een film met dezelfde naam. Hoewel de liefdesdrank zelf slechts een fantasie is, heeft de term “Love Potion Nr.9 een blijvende plaats veroverd in de popcultuur als symbool voor de zoektocht naar liefde en romantiek.

Love Potion nr 9

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Begin met het verzamelen van al je ingrediënten. Zorg ervoor dat je cocktailshaker al gevuld is met ijsblokjes, klaar om je drankje te koelen. Voeg alle ingrediënten toe aan de cocktailshaker gevuld met ijs. Giet eerst de wodka in de shaker, gevolgd door de rest. Sluit de cocktailshaker en schud krachtig. Laat de cocktailshaker het ritme van je dansende handen volgen terwijl je de ingrediënten combineert tot een heerlijke mix. Gebruik een strainer om eventuele ijsblokjes tegen te houden als je de cocktail in je glas giet. Voeg een vleugje flair toe aan je cocktail door het glas te garneren met een schijfje sinaasappel of een aardbei op de rand. Dit voegt niet alleen een decoratief element toe, maar geeft ook een extra vleugje smaak aan je drankje. Geniet van elke slok van deze verfrissende en fruitige Love Potion Nr.9.

Of je nu geniet van een avondje thuis ontspannen of een valentijns feestje organiseert, deze cocktail zal zeker de ster van de avond zijn. Proost op de mooie momenten in het leven! Geniet ervan! Cheers!

Wodka
Klik op de foto’s om te bestellen
bols-perzik