Kerst,  Mocktail

Glühwein (Mocktail)

Betreed de betoverende wereld van warme aroma’s en verrukkelijke smaken met de Mocktail Glühwein! Perfect voor gezellige avonden en knusse bijeenkomsten.

Gluhwein-mocktail-

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 240 ml rode druivensap
  • 1 kaneelstokje
  • 2 kruidnagels
  • 1 sinaasappelschijfje
  • 1 eetlepel honing (optioneel)

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Pak je pan en doe daar de druivensap in en begin met verwarmen op laag vuur. De druivensap mag niet gaan koken je moet het alleen warm maken. Voeg een kaneelstokje toe als de druivensap warm is. Laat de kruidige aroma’s zich vermengen met de zoetheid van de druiven. Doe dan ook de kruidnagels in de pan. Deze kleine krachtpatsers voegen diepe, aardse tonen toe aan je mocktail. Het sinaasappelschijfje zorgt voor een vleugje citrusachtige frisheid, en maakt de smaakbalans compleet. Even rustig roeren en proeven. Wil je het toch wat zoeter? Voeg dan een eetlepel honing toe en roer nogmaals goed. Optioneel, maar oh zo heerlijk.

Strain de warme mix in je glas om de kruiden en schijfjes te verwijderen. Nu heb je een heerlijke en verwarmende mocktail. Breng het glas naar je lippen en geniet van de warme omhelzing van smaken. Laat de winterse magie op je inwerken. Proost op gezellige avonden, warme vriendschappen en de betoverende Glühwein Mocktail!

Geniet van deze heerlijke mocktail.

Klik hier voor mooie feestelijke glazen