Cocktail,  Kerst

Gingerbread Martini

De smaak van een gingerbread martini is vaak verwarmend, met een subtiele nasmaak van gember en kruiden die op de tong blijft hangen. De gingerbread martini is een heerlijke, feestelijke cocktail die de smaken van het seizoen samenbrengt in een verfijnde en verrukkelijke drank.

Gingerbread-Martini-

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Begin met het voorbereiden van je martini glas. Koel het glas voor door het in de vriezer te plaatsen terwijl je de cocktail bereidt. Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Voeg de vanille-wodka, koffielikeur en gembersiroop toe aan de shaker. Sluit de shaker goed af en schud krachtig gedurende ongeveer 15-20 seconden. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten goed gemengd worden en de drank goed gekoeld wordt. Haal het gekoelde martini glas uit de vriezer. Giet de inhoud van de shaker via een strainer in het gekoelde martini glas. Garneer de cocktail met een snufje geraspte nootmuskaat voor een extra vleugje smaak en een feestelijke touch.

Serveer de Gingerbread Martini onmiddellijk en geniet van de heerlijke smaken en de warme, gezellige sfeer die het met zich meebrengt.

Of je nu een feestje organiseert voor vrienden of gewoon wat ontspanning zoekt na een lange dag, deze Gingerbread Martini is de perfecte keuze om je in de feeststemming te brengen. Proost op een vrolijke en smaakvolle kerstperiode!

Vanille wodka
Klik op de foto’s om te bestellen