Cocktail,  Cocktails

Easter Sunrise

Met zijn levendige kleuren en heerlijke smaken is de Easter Sunrise de perfecte manier om je Paasfeest op te fleuren en je gasten te verrassen. Verwelkom de ochtendzon met dit sprankelende drankje en geniet van de viering van het seizoen in stijl!

Easter Sunrise

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 45 ml tequila
  • 90 ml sinaasappelsap
  • 15 ml grenadine
  • Scheutje citroensap
  • Schijfje sinaasappel voor garnering

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Vul een cocktailshaker royaal met ijsblokjes om ervoor te zorgen dat je cocktail goed gekoeld wordt. Voeg daar de tequila, sinaasappelsap en citroensap aan toe om de basis van je Easter Sunrise cocktail te creëren. Sluit de shaker stevig af en schud krachtig gedurende ongeveer 15 seconden, zodat alle ingrediënten goed vermengen en de cocktail lekker koud wordt. Vul een Collins-glas met ijsblokjes om je drankje extra verfrissend te maken. Zeef de inhoud van de shaker in het glas om eventuele ijsblokjes te verwijderen en een gladde textuur te garanderen. Giet voorzichtig 15 ml grenadine langs de binnenkant van het glas. Je zult zien hoe de grenadine naar de bodem zakt, waardoor de karakteristieke “zonsopgang” -look ontstaat. Garneer je Easter Sunrise cocktail met een schijfje sinaasappel voor een feestelijke finishing touch.

Serveer direct en geniet van deze prachtige en smaakvolle cocktail terwijl je de zon begroet op deze vreugdevolle Paasochtend.

Klik op de foto om te bestellen
Homepage BBQuality