Cocktail

Easter Egg Martini

De Easter Egg Martini, is een decadente cocktail die perfect past bij het feestelijke paasseizoen. Deze weelderige mix combineert de zoete tonen van vanille-wodka en witte chocoladelikeur, verrijkt met romige accenten, resulterend in een drankje dat zowel verfrissend als luxueus is.

Easter Egg Martini

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Leg het martini glas in de vriezer

Dan pak je de cocktailshaker en vul je die met een flinke portie ijs. Lekker koud, we willen dat deze cocktail echt verfrissend is. Giet de vanille-wodka en de witte chocoladelikeur in de shaker. En vergeet de room niet, dat geeft een heerlijk romige en zoete touch en maakt de cocktail lekker zacht en vol van smaak.

Sluit de shaker goed af, we willen geen knoeiboel maken, en schud dan stevig gedurende ongeveer 15 seconden. Het ijs zal de ingrediënten mengen en een mooie, koele cocktail creëren.

Als alles goed geschud is, giet je de inhoud van de shaker door een zeef in je gekoelde martini-glas. We willen geen ijsklontjes in onze cocktail, dus dit zorgt ervoor dat het lekker glad wordt.

En om het helemaal af te maken, garneer je de cocktail met een chocolade-ei in het glas. Het ziet er niet alleen feestelijk uit, maar voegt ook nog wat extra zoetheid toe aan de ervaring.

Geniet van je Easter Egg Martini! Proost!

Vanille wodka
Klik op de foto's om te bestellen