Mocktail

Cranberry Sunrise Mocktail

Ben je op zoek naar een drankje dat je smaakpapillen doet ontwaken en je in de stemming brengt voor een verfrissende traktatie? De Cranberry Sunrise Mocktail is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke traktatie zonder alcohol. Met slechts een paar ingrediënten en een paar minuten van je tijd, kun je genieten van deze kleurrijke en smaakvolle mocktail die perfect is voor elke gelegenheid.

Cranberry-Sunrise-Mocktail

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 120 ml cranberrysap
  • 60 ml sinaasappelsap
  • 30 ml granaatappelsap
  • 15 ml grenadine
  • IJsblokjes
  • Verse bessen en/of sinaasappelschijfjes (voor garnering)

Bereidingswijze:

Om deze verleidelijke mocktail te bereiden, begin je met het vullen van een glas met ijsblokjes. Dit zorgt niet alleen voor een verfrissende basis, maar houdt je drankje ook lekker koel terwijl je ervan geniet. Vervolgens giet je het cranberrysap, sinaasappelsap en granaatappelsap in het glas. Deze combinatie van sappen zorgt voor een harmonieus samenspel van zoet en zuur, waardoor elke slok een feest voor je smaakpapillen wordt. Om de mocktail naar een hoger niveau te tillen, voeg je een vleugje grenadine toe. Deze toevoeging geeft een extra zoete twist aan het drankje, waardoor het nog verleidelijker wordt. Geef alles voorzichtig een roer zodat de smaken zich goed vermengen. Ten slotte, voor een finishing touch, garneer je de mocktail met verse bessen en/of sinaasappelschijfjes. Dit niet alleen voor een kleurrijk accent dat je ogen zal verrukken, maar het voegt ook een extra dimensie van smaak toe aan je drankje.

Het resultaat? Een heerlijke Cranberry Sunrise Mocktail die je smaakpapillen zal verwennen terwijl je geniet van de zonsondergang in je glas. Dus waar wacht je nog op? Haal snel de ingrediënten in huis en maak je klaar om te nippen aan deze verfrissende en kleurrijke mocktail. Proost!

Monin
Klik op de foto om te bestellen