Mocktail

Cranberry Orange Mocktail

Wil je een verfrissend drankje dat zowel elegantie als smaak combineert? Dan is de Cranberry Orange Mocktail de perfecte keuze voor jou! Met zijn levendige kleur en harmonieuze smaakprofiel is dit drankje een ware traktatie voor je zintuigen.

Cranberry Orange Mocktail

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 180 ml cranberrysap
  • 60 ml sinaasappelsap
  • 30 ml limoensap
  • 15 ml eenvoudige siroop*
  • Verse cranberries
  • IJs

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Begin met het vullen van een cocktailglas met ijs. Dit zal niet alleen helpen om het drankje lekker koel te houden, maar zal ook een mooie presentatie bieden. Voeg het cranberrysap toe aan het glas. De levendige smaken van de cranberry zullen de hoofdrol spelen in deze mocktail, waardoor een heerlijke basis ontstaat. Giet dan sinaasappelsap in het glas. Deze toevoeging brengt een zoete en fruitige smaak naar voren, die perfect samengaat met de cranberry. Voeg nu limoensap toe aan de mix. Dit zal een vleugje citrusachtige frisheid toevoegen, waardoor de smaken mooi in balans komen. Meng wat eenvoudige siroop door de mocktail. Hierdoor wordt de zoetheid net wat intenser, zonder het geheel te overheersen. Roer voorzichtig de ingrediënten door elkaar, zodat alle smaken zich vermengen tot een harmonieus geheel. Garneer je Cranberry Orange Mocktail met verse cranberries. Niet alleen voegt dit een feestelijk tintje toe aan het drankje, maar het zorgt ook voor een subtiele extra smaakdimensie. Breng het glas naar je lippen en laat de verkwikkende smaken je smaakpapillen betoveren. Met elke slok zul je de perfecte balans tussen zoet en zuur ervaren, samen met een verfrissende kick.

Proost op de Cranberry Orange! Laat deze mocktail je meenemen op een reis van verfrissing en verfijning. Geniet van elke slok en laat jezelf onderdompelen in de elegante smaken die deze drank te bieden heeft.

*eenvoudige siroop maken = gelijke delen suiker en water verwarmen en roeren tot de suiker is opgelost, en vervolgens af laten koelen

cocktailglas