Kerst,  Mocktail

Cranberry Orange Cooler (Mocktail)

Maak je klaar voor een verfrissende reis met de Cranberry Orange Cooler mocktail! Proef de perfecte balans tussen het pittige karakter van cranberry, de zoetheid van sinaasappel en het vleugje frisheid van limoen. Laten we deze heerlijke mocktail maken.

Cranberry Orange Cooler

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 180 ml cranberrysap
  • 60 ml sinaasappelsap
  • 30 ml limoensap
  • 15 ml eenvoudige siroop*
  • IJs
  • Verse cranberries (voor een feestelijke garnering)

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Begin met het vullen van je Tumblerglas met ijs. Het ijs zal de mocktail lekker koel en verfrissend maken. Voeg dan het cranberrysap en het sinaasappelsap toe in je glas. De sinasappel geeft zoetheid aan de mocktail. En met limoensap voeg je een vleugje frisheid toe. Het zal de smaken mooi in balans brengen. Meng dan als laatste de eenvoudige siroop in de mocktail. Hierdoor wordt je drankje net wat zoeter. Roer voorzichtig de ingrediënten door elkaar. Laat de smaken samenkomen in een harmonieus geheel. Garneer je Cranberry Orange Cooler mocktail met verse cranberries. Het ziet er niet alleen feestelijk uit, maar voegt ook een subtiele smaak toe.

Breng het glas naar je lippen en laat de verkwikkende smaken je smaakpapillen betoveren. Een ware traktatie voor alle zintuigen. Proost op je Cranberry Orange Cooler mocktail!

En met deze mooie cocktailset heb je al het gereedschap binnen handbereik

Benodigdheden inhoud

*eenvoudige siroop maken = gelijke delen suiker en water verwarmen en roeren tot de suiker is opgelost, en vervolgens af laten koelen