Kerst,  Mocktail

Coconut Snowball (Mocktail)

Coconut-Snowball-Mocktail


Stap binnen in een tropisch paradijs met de Coconut Snowball mocktail! Een verfrissende blend van romige kokosmelk en exotisch fruitsap dat je met elke slok naar witte zandstranden en wuivende palmbomen transporteert.

Ingrediënten:

  • 120 ml kokosmelk
  • 60 ml ananassap
  • 30 ml sinaasappelsap
  • IJs
  • Geraspte kokos (optioneel)

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Begin met het vullen van een mooi (tropisch) glas met ijs. Het magisch ingrediënt voor een verfrissende ervaring. Voeg dan de romige kokosmelk toe aan het glas. Deze basis voert je rechtstreeks naar de zonnige stranden. Giet daarna het ananassap er bij. De zoete, tropische tonen van ananas voegen een heerlijke twist toe. Met de sinaasappelsap voegen we een vleugje citrusachtige zonneschijn toe die je smaakpapillen doet ontwaken. Roer nu voorzichtig de ingrediënten door elkaar. Laat de romige kokosmelk zich goed mengen met de fruitige zoetheid. Als je wilt, garneer je de Coconut Snowball mocktail met geraspte kokos voor een extra laagje textuur en smaak. Breng het glas naar je lippen en laat de tropische smaken je zintuigen verwennen. Een slok is als een ontsnapping naar een exotisch paradijs. Geniet en Proost!

Een drankje dat je meeneemt op een reis naar de tropen, ongeacht waar je bent. Dus, laat de Coconut Snowball mocktail je gids zijn naar een wereld van tropische verwennerij. Geniet van elke slok en proost op het goede leven!