Mocktail

Chocolate Mocktail

Als je op zoek bent naar een alcoholvrij drankje dat zowel decadent als verfrissend is, dan is de Chocolate Mocktail precies wat je nodig hebt! Deze heerlijke mocktail combineert de rijke smaak van chocolademelk met een vleugje vanillesiroop, waardoor een verrukkelijke traktatie ontstaat die perfect is voor elk moment van de dag.

Chocolate-Mocktail

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 120 ml chocolademelk
  • 30 ml vanillesiroop
  • IJsblokjes
  • Chocoladeschaafsel voor garnering

Bereidingswijze:

Deze mocktail is eenvoudig te bereiden en vereist slechts een paar ingrediënten. Begin met het vullen van een glas met ijsblokjes. Giet vervolgens de chocolademelk in het glas, gevolgd door de vanillesiroop. Roer alles heel goed door zodat de smaken zich vermengen. Als laatste stap garneer je de mocktail met wat chocoladeschaafsel voor die extra smakelijke touch.

Het resultaat? Een verleidelijke mocktail die al je zintuigen zal prikkelen. Of je nu geniet van een rustige avond thuis of een feestje organiseert, de Chocolate Mocktail zal zeker een hit zijn bij al je gasten.

Dus haal die chocolademelk tevoorschijn, voeg een scheutje vanillesiroop toe en laat je verrassen door de heerlijke smaak van deze onweerstaanbare mocktail. Cheers! 🍫🥤

Monin
Klik op de foto om te bestellen