Cocktails

Chocolate Bunny Martini

Met de paasdagen om de hoek is het tijd om te genieten van heerlijke, feestelijke drankjes. Een absolute aanrader is de verleidelijke Chocolate Bunny Martini - een decadente traktatie die zeker de smaakpapillen zal verwennen. Volg deze eenvoudige stappen om deze heerlijke cocktail te maken en voeg een vleugje chocolade luxe toe aan je Paasviering.

Chocolate Bunny Martini

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Begin met het vullen van een cocktailshaker met een handvol ijsblokjes. Dit zal helpen om de ingrediënten snel af te koelen en de cocktail een verfrissende kick te geven. Giet de chocoladelikeur, de witte chocoladelikeur, de vanille-wodka samen met de room in de shaker. Deze combinatie van rijke, chocoladeachtige smaken en romige textuur zal de basis vormen van je heerlijke Chocolate Bunny Martini.

Sluit de shaker goed af en schud krachtig gedurende ongeveer 15 seconden. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten goed gemengd worden en de cocktail de perfecte temperatuur bereikt. Gebruik een strainer om de inhoud van de shaker in een gekoeld martini-glas te gieten. Dit geeft de cocktail een elegante uitstraling en houdt eventuele ijsblokjes tegen. Laat voor wat extra decoratie een beetje chocoladesiroop langs de binnenkant van het glas lopen voordat je de cocktail toevoegt. Dit voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar versterkt ook de heerlijke chocoladesmaak. Het moment is aangebroken! Serveer de Chocolate Bunny Martini direct aan je gasten. Neem een slokje en laat je smaakpapillen verwennen door de weelderige combinatie van chocolade, vanille en room.

De Chocolate Bunny Martini is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je Paasfestiviteiten, maar ook een eyecatcher die indruk zal maken op vrienden en familie. Geniet verantwoordelijk van deze verrukkelijke cocktail en proost op een vrolijk Pasen!

Klik op de foto's om te bestellen
Vanille wodka