Cocktails

Blue Lagoon Cocktail


De Blue Lagoon Cocktail is een iconische zomerse drank die bekend staat om zijn levendige blauwe kleur en verfrissende smaak. Met een basis van wodka, Blue Curaçao, vers citroensap en een sprankelende afwerking van Spa Citron, is deze cocktail perfect geschikt voor warme dagen en feestelijke gelegenheden.

blue-lagoon

Ingrediënten:

  • 30 ml Wodka
  • 20 ml vers citroensap
  • 15 ml Blue Curaçao
  • Aftoppen met Spa Citron
  • Garnering: schijfje citroen

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Vul een longdrinkglas met ijs om het lekker koel te houden. Pers 20 ml vers citroensap rechtstreeks in het glas voor een frisse citrussmaak. Voeg vervolgens de wodka toe met behulp van een barmaatje. Aftoppen tot 90% van het glas met Spa Citron voor de sprankelende finish. Voeg als laatste maximaal 15 ml Blue Curaçao toe voor die kenmerkende blauwe kleur. Roer de ingrediënten voorzichtig door elkaar met een barlepel. Garneer de cocktail met een schijfje citroen voor een extra verfrissende touch.

Nu is het tijd om te genieten van deze heerlijke creatie. Neem een slok en laat jezelf meenemen op een verfrissende reis naar tropische oorden. Of je nu ontspant bij het zwembad, geniet van een barbecue met vrienden of een zomerfeestje viert, de Blue Lagoon Cocktail is altijd een welkome toevoeging.

Wodka

Klik op de foto’s om te bestellen