Kerst,  Mocktail

Bloody Mary (Mocktail)

Zin in een pittige kick? Laat me je voorstellen aan de levendige en bruisende wereld van de Bloody Mary Mocktail. Met slechts een paar eenvoudige ingrediënten transformeer je een gewone dag in een feest van smaken.

Bloody mary

Voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 150 ml tomatensap
  • 15 ml citroensap
  • 1 theelepel worcestershiresaus
  • 1 snufje zout
  • IJs

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

IJs, IJs, Baby! Neem een stijlvol glas en vul het met een flinke hoeveelheid ijs. We willen dat deze mocktail lekker koel is! Voeg vervolgens 150 ml tomatensap toe aan het glas. Dit zal de basis vormen van je heerlijke creatie. Doe er 15 ml vers citroensap bij. Dit geeft een sprankelende citruskick die perfect samengaat met de hartige tomatensmaak. Voeg 1 theelepel worcestershiresaus toe aan de mix. Dit geheime ingrediënt voegt een diepe, hartige smaak toe die de zintuigen wakker schudt. Strooi een snufje zout in het glas. Dit voegt een vleugje zoutige verfijning toe die de smaken mooi in evenwicht brengt. Roer de ingrediënten nu voorzichtig door elkaar. Laat de smaken dansen en mengen tot een harmonieuze symfonie.

Maak het plaatje compleet door je Bloody Mary te garneren met een selderijstengel en een schijfje citroen.

Neem een slok en laat de verfrissende smaken op je tong dansen. Geniet van je zelfgemaakte Bloody Mary en laat deze mocktail je smaakpapillen betoveren met elke verrukkelijke slok.

En voor een leuk drankspel klik hier